2007-05-02

välsminkad lågkaloriblick

Jag har för svaga nerver! Jag har varit nervös oavbrutet i snart en vecka och det spexigaste är att det bara blir värre.

Nu är i alla fall en sak avklarad.

Idag ogillar jag folk som håller på med aerobics. Det finns en ganska löjlig anledning till det som jag inte vågar skriva här. Andra dagar ogillar jag inte folkgrupper på det här viset. Men ändå. Fan. Aerobics kan ta sig i arslet. Låt mig äta mina morotskakor ifred. Grrr.

3 kommentarer:

Mattias sa...

Usch för konstgjord motion. Igår körde jag och Ellinor jordfräs. Det var roligt, och äntligen har jag hittat fin träning för min späda öfverkropp! Ett tips.

Mattias sa...

och nu har jag ätit en stor jävla morotskaka och druckit två stora kilkenny. Olles och min terapi står alltså på noll igen. Så det så. Framgångsreceptet är: mycket kakor och öl, och så tungt slit med olika maskiner. Friskis och svettis äntrar jag icke förrän de tillhandahåller olika sorters traktorer och spadar, och en hård leråker.

Mattias sa...

Tyvärr tror jag att en jordfräs anpassad för balkonglådor ger alltför undermålig motion. Nej, försök fräsa upp parketten i vardagsrummet.